Presenteras av Erikkila
Erikkila - lättlastsystemet traverser
Foto: Erikkila

Uppdaterar populära lättlastsystemet för traverser

Framtiden för svenska verkstäder ser bara ljusare ut och med aktörer som finska Erikkila blir det bara bättre. Företaget har bland flera andra satsningar implementerat den senaste uppdateringen av PROSYSTEM® – ett lättlastsystem i aluminium för traverser.

Erikkila logo

Erikkila är ett företag som har vuxit sig starka inom traverser. Idag är de en av Nordeuropas ledande aktör inom sitt fält då de kontinuerligt uppdaterar sina IT-system. Ett av dessa, är den senaste versionen av PROMILE® som företaget implementerade i april 2019.

Smarta och säkra system

Sampsa Mattheiszen, Sales and Marketing Director och Knut Stewen, Managing Director. Foto: Erikkila
Sampsa Mattheiszen, Sales and Marketing Director och Knut Stewen, Managing Director. Foto: Erikkila

Erikkila implementerade PROMILE® 2014 och sedan dess har företaget investerat i flera nya uppdateringar. Man har även ett nytt ERP-system – en molnbaserad tjänst med extranet som gör det enkelt för kunder att hålla sig uppdaterade.

– Vi vill alltid kunna erbjuda tjänster som möjliggör enklaste hantering för våra kunder, säger Knut Stewen, CEO på Erikkila.

Knut medger stolt att detta är en helt unik teknik som kommer att förenkla och säkra manövrering och hantering för moderna verkstäder.

Väletablerat försäljningsnätverk i Sverige

Erikkila har under de senaste åren etablerat sina försäljningsnätverk i Sverige, och gått från 20 till 3 leverantörer. Deras system öppnar upp möjligheter som få aktörer har kunnat till tidigare. Genom att investera mer i den digitala utvecklingen kan de idag erbjuda bästa möjliga service, tillgänglighet och effektivitet för sina kunder.

erikkila.com finns mer information om lättlastsystemet PROSYSTEM samt företagets andra traverser och kranar.